VoiceWell

VoiceWell-hoito on erityisesti äänentuottoon, hengittämiseen, purenta- ja nielemisongelmiin käytetty hoitomuoto.

VoiceWell-hoito

  • Poistaa jännitystiloja kehosta ja lisää siten yleistä hyvinvointia.
  • Helpottaa äänentuottoa ja hengitystä.
  • Lisää tietoisuutta omasta kehosta ja äänentuottotavasta.
  • Vähentää purentalihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia kiputiloja.
  • Vähentää refluksin aiheuttamia jännitystiloja kurkunpään, nielun ja vatsan alueella ja helpottaa siten äänentuottoa.
  • On kehon huoltoa työkyvyn ylläpitämiseksi.
  • Sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, esim. perinteistä tai mobilisoivaa hierontaa, sidekudos- (faskia) ja nivelkäsittelyä.
  • Hoito voidaan kohdistaa pienelle alueelle esim. kurkunpään kudoksiin ja rakenteisiin tai isolle alueelle esim. asentomuutosten korjaamiseen.

Hoidettavia alueita ovat erityisesti rintakehä, niska, kaula, purentalihakset, leukanivel ja kieli, mutta myös lantio, selkä ja kädet. Ääntä hoidettaessa käydään läpi ne lihakset ja rakenteet, joilla on välitön yhteys kurkunpään, purennan, leukojen ja kielen toimintoihin.

VoiceWell-hoito sopii kaikille kehon perushuolloksi ja erilaisten kehon kiputilojen hoitoon, purentahäiriöiden ja leukanivelongelmien hoitoon, erityisesti ääniammattilaisille, esim. opettajat kouluissa, oppilaitoksissa ja lastentarhoissa, papit, laulajat ja näyttelijät, myös muusikoille ja niille, jotka soittavat ja laulavat harrastuksekseen.

VoiceWell on täsmähoitoa purentaongelmiin

VoiceWell-hoidossa purennan alueen lihakset käsitellään huolellisesti suun sisältä makean kivun rajoissa sekä rentoutetaan kasvojen ja päänalueen lihaksia. Niskan, kaulan ja rintakehä alue kuuluu myös käsiteltäviin alueisiin.

Hoitoon voidaan liittää myös leukanivelen käsittely, kurkunpään ja suunpohjan (artikulaatioon) osallistuvat lihasryhmät.

Asi­akkaan terveydentilasta, ryhdistä, ammatista tai harrastuksista riippuen hoito voidaan myös laajentaa esim. käsiin tai vaikkapa alaselän ja lantion alueelle.

Hoito räätälöidään asiakkaan tilanne huomioiden. Yleensä 3-5 kertaa sarjana, ja sen jälkeen tarpeen mukaan. Hoitokertojen välissä asiakkaalle annetaan neuvoja ja itse tehtäviä harjoituksia, joiden avulla voi helpottaa purennan lihasten kireyksiä.

Teemme yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa.

Tervetuloa ammattilaisten hyviin käsiin!